Top

Betaalmethoden

Je kunt bij ons veilig en gemakkelijk betalen met:

• iDEAL
• PayPal
• Vooraf betaling / bankoverschrijving (deze manier van betaling kan 1-3 werkdagen verwerking in beslag nemen bij de bank, waardoor je er rekening mee moet houden dat de levertijd langer kan worden).
• Achteraf betalen (AfterPay, zie hieronder)

• Bancontact

Voor het gebruik van AfterPay en PayPal wordt een bedrag van € 0,99 doorberekend aan de consument. Aan het gebruik van onze andere betalingsmethoden zijn verder geen kosten verbonden.

Wanneer de betaling binnen is, gaan wij jouw bestelling verzenden.

Achteraf betalen
AfterPay voert voor Houtenhorloge.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn 
privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Veilige betalen
Veiligheid staat uiteraard voorop bij betalingen. Om dit te garanderen, maken wij gebruik van een beveiligde website. Er staat voor www.houtenhorloge.nl “HTTPS” en een slotje vermeld in je adresbalk. De S staat voor Secure. Bij HTTPS worden de data versleuteld. Hierdoor kunnen persoonlijke gegevens onmogelijk ontcijferd worden door personen die hier misbruik van willen maken. Een betaling op deze website is daarom altijd veilig.

BTW
De genoemde prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW.